Gehuurde Hoedemakers: ''Ik kom hier niet voor plekje elf''

0
Gehuurde Hoedemakers: ''Ik kom hier niet voor plekje elf''

Mees Hoedemakers wordt dit seizoen door SC Cambuur gehuurd van AZ. In Leeuwarden hoopt de middenvelder zich te ontwikkelen en voor prijzen te spelen.

"Ik wil mezelf ontwikkelen bij Cambuur en mij laten zien op een podium bij een mooie club", geeft hij aan in het Friesch Dagblad. Bij AZ ben ik opgegroeid en was alles bekend, ik moet hier anders denken en anders spelen. Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen en voor mij gevoel gaat dat steeds beter."

Daarnaast wil hij ook spelen om prijzen. "En dat kon bij Jong AZ niet." Jong AZ kan namelijk proveren en degraderen uit de eerste divisie. Ook draait het in Alkmaar om opleiden in plaats van winnen. "Na twee jaar begon ik het wel te missen. Ik wilde druk voelen. Ik voelde me volwassen als voetballer en niet langer een jeugdspeler. Ik wil spelen onder druk, ergens om strijden. Ik kom hier niet voor plekje elf", vervolgt hij zijn uitleg.

De hoofdprijs (directe promotie naar de eredivisie) lijkt onrealistisch, maar toch wil hij strijden voor promotie. "Maar met Cambuur moeten we een gooi doen naar de play-offs, om daarin te vechten voor een plek in de eredivisie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›