Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

SC Cambuur aanwinst: ''Ik heb weer plezier in het voetballen''

( 0 reacties)
SC Cambuur aanwinst: ''Ik heb weer plezier in het voetballen''

Hij kwam 88 keer uit in het shirt van NAC Breda, maar na drie seizoenen bij de Brabantse club komt hij nu uit in het shirt van SC Cambuur. Met de Friese club treft Giovanni Korte morgenavond zijn oude club in het voor hem bekende Rat Verlegh Stadion.

"Ik had de keuze tussen onderin de eredivisie of bovenkant eerste divisie", begint hij over zijn keuze voor SC Cambuur aan BN DeStem. "Omdat ik niet meer wilde verliezen werd het de eerste eerste divisie."

"Foeke Booy (technisch directeur) en Henk de Jong (trainer) wilden mij super graag hebben. In de afgelopen vijf, zes weken heb ik meer plezier gehad dan in het laatste jaar NAC. Nieuwe vrienden, nieuwe omgeving; dat is ook niet verkeerd. Bij Cambuur kom ik anders binnen dan bij NAC destijds."

"Ik ben razend enthousiast over ons team. We spelen super aanvallend voetbal, zetten vol druk en geven continu gas. Niet om gek te doen, maar we hebben een leuk ploegje. Het is niet meer de hele tijd achteruit lopen, maar lekker vooruit. Ik heb weer plezier in het voetballen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›