Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

''Ik speel voor SC Cambuur en dan maakt NAC mij niet zo veel uit''

( 0 reacties)
''Ik speel voor SC Cambuur en dan maakt NAC mij niet zo veel uit''

Met het zelfvertrouwen opgedaan na de grote thuisoverwinning op Go Ahead Eagles, gaat SC Cambuur morgen vol voor de overwinning in Breda. Giovanni Korte treft daar zijn oude club. 

“Een overwinning geeft altijd zelfvertrouwen. Ik denk dat het een goede was, qua spel, dat hadden we gewoon goed voor elkaar”, zegt hij bij Leo Middelsé. “We kunnen van iedereen winnen. Van De Graafschap hadden we niet hoeven verliezen. Natuurlijk moeten er dingen beter, maar we zijn wel goed aan de weg aan het timmeren.”

“Ik heb daar een goede tijd gehad. Het laatste jaar was wat minder, maar het zal een speciale wedstrijd zijn voor mij", blikt hij terug op zijn tijd in Breda. "Ik speel nu voor Cambuur en dan maakt NAC mij op dit moment niet zo heel veel uit."

“De trainer is hetzelfde, het systeem zal niet heel veel veranderd zijn ten opzichte van vorig seizoen en ik weet dat het middenveld hetzelfde is met Ilic, El Allouchi en Verschueren", weet de middenvelder. "Het zal een leuke wedstrijd worden. Voor hun is het de eerste test en wij gaan er vol tegen aan."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›