Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Brood: ''Met een goede tegenstander gaat het spel op en neer''

( 0 reacties)
Brood: ''Met een goede tegenstander gaat het spel op en neer''

SC Cambuur verloor vrijdagavond nipt in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda. De Bredase coach Ruud Brood was echter niet heel tevreden over het spel van zijn ploeg, wat ook te wijten is aan het spel van hun tegenstander.

"We startten goed, daarna nam SC Cambuur over", zegt de coach op de website van NAC Breda. "We verzorgden de opbouw niet goed, dat deden zij beter. Dat hebben we in de rust gepareerd door te wisselen. Met een goede tegenstander gaat het spel op en neer. Het was een mooie wedstrijd om te zien."

Uiteindelijk wist NAC Breda te scoren door een kopbal van Ivan Ilic en wisten ze de overwinning door pure strijd binnen te halen. "De goal was prima uitgevoerd, een goede kopbal. De keeper werd volledig verrast", vervolgt Brood. "De jongens hebben enorm hard gewerkt. Dat zag je ook, ze waren aan het strijden en aan het knokken."

"De jongens bleven gaan, daar heb ik ze net ook complimenten voor gegeven in de kleedkamer. Je ziet hoe graag ze met elkaar willen. En de supporters in het stadion, fantastisch om te zien. Heerlijk die wisselwerking, dan zijn we best wel sterk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›