Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Riera: ''Soms moet je vechten voor de overwinning''

( 0 reacties)
Riera: ''Soms moet je vechten voor de overwinning''

Roger Riera van NAC Breda zag de bal drie keer achter hem in het doel belanden, maar wist toch samen met de rest van het team de nul te houden en de overwinning binnen te slepen.

“Het was niet het beste voetbal, maar de drie punten zijn het belangrijkst", vertelt de verdediger aan NAC TV. "Aan het eind van het seizoen herinner je je niet of je wel of niet goed voetbal speelde. Soms is het niet onze dag en dan moeten we samen vechten, zoals we vandaag hebben gedaan, om de drie punten te pakken.”

Drie doelpunten van SC Cambuur werden afgekeurd. “Eén was zeker buitenspel, van die andere weet ik niet of het buitenspel was en bij de derde geeft de scheidsrechter, voordat er wordt gescoord, aan dat het een overtreding was.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›