Basisplek voor Maulun bij SC Cambuur; aanwinst Antonia ontbreekt

( 0 reacties)
Basisplek voor Maulun bij SC Cambuur; aanwinst Antonia ontbreekt

Henk de Jong kan morgenavond niet beschikken over Jarchinio Antonia en Doke Schmidt. Bij de selectie zit wel Robin Maulun. Hij moest vorige week nog aan zich voorbij laten gaan.

De Franse middenvelder Maulun is herstelt van zijn blessure waardoor hij weer plaats mag nemen in de basis. Hierdoor verhuist Mitchel Paulissen terug naar de bank. "Robin is een speciale jongen, die extra wapens heeft", zo verklaart De Jong de rentree van Maulun in de basis aan Omrop Fryslan. Ook de te late Oratmangoen begint op de bank.

Antonia en Schmidt zijn nog niet fit genoeg om bij de selectie te zitten. Antonia tekende op laatste dag van de transferperiode in Leeuwarden maar is nog niet fit genoeg om te beginnen. "Die heeft nog twee, drie weken nodig. Maar dat wisten we, toen we hem haalden."

Schmidt viel een maand geleden geblesseerd uit. De Jong verwacht hem over een aantal weken terug en hoopt hem begin oktober weer in te kunnen zetten.

Vermoedelijke opstelling: Stevens, Van Deelen, Mac-Intosch, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Jacobs, Maulun, Kallon, Mühren, Korte

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 23 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›