Geblesseerde SC Cambuur aanwinst: ''Stap voor stap komen we ergens''

Op deadline day verruilde Jarchinio Antonia het warme Cyprus voor het frisse Friesland. Morgenavond speelt zijn nieuwe club tegen Telstar, maar de Curaçaos international is nog niet fit genoeg om minuten te maken.

“Ik ben vier, vijf weken geleden geblesseerd geraakt in een Europa League duel", begint Antonia voor de camera van FOX Sports. "Daarvan herstellende heb ik mij uiteindelijk weer aangesloten bij de ploeg in Limassol en heb ik een week mee getraind. Ik had nog wel wat pijn dus ben ik er weer uitgestapt en heb ik een week niets gedaan.”

Vervolgens mocht de aanvaller transfervrij vertrekken uit Cyprus en tekende hij een contract in Leeuwarden. “We moeten nog wat testen doen, kijken hoe mijn enkel reageert en er achter komen wat er precies mee aan de hand is, want dat heb ik op Cyprus vrijwel niet meegekregen", vervolgt hij.

Wanneer Antonia zijn debuut kan maken voor SC Cambuur is nog onbekend, maar het gaat de goede kant op. "Het is even afwachten. Vandaag heb ik weer meer gedaan dan ik gisteren kon. Stap voor stap komen we ergens.”

Lees meer:
0 reacties