'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Bangura belangrijk voor SC Cambuur: ''Ik schrok er een beetje van''

( 0 reacties)
Bangura belangrijk voor SC Cambuur: ''Ik schrok er een beetje van''

Alex Bangura maakte de beslissende 2-0 voor SC Cambuur tegen SC Telstar.  Het was voor de aanvaller, die dit seizoen als back speelt, zijn eerste treffer in het betaalde voetbal.

"Het was een moeilijke wedstrijd voor ons. Telstar is een stugge ploeg. Maar dan is het mooi dat je zo'n belangrijke goal kan maken", begint Bangura tegenover Omrop Fryslan. "Het bevalt me goed als back. Vooral in dit nieuwe systeem, waarin we aanvallend voetballen. Het belangrijkste is nu alleen het verdedigen en daarna pas je aanvallende taken volbrengen."

"Ja, waarom niet, dacht ik. En dan gewoon gaan. Ik zag de ruimte en ging gewoon", aldus Bangura, die onverwachts moest invallen. "Ik schrok er een beetje van, normaal doe je een warming up. Ik was nog niet helemaal fit, maar als je dan meteen een doelpunt kan meepikken, dat is mooi."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!