'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

Oratmangoen: ''Toen ik aankwam zaten de jongens al te ontbijten''

( 0 reacties)
Oratmangoen: ''Toen ik aankwam zaten de jongens al te ontbijten''

Ragnar Oratmangoen zou tegen SC Telstar in de basis beginnen. De aanvaller sliep vrijdag echter door zijn wekker heen en moest zodoende op de bank beginnen bij SC Cambuur.

"Ik was door mijn wekker heen geslapen. Heel ongelukkig natuurlijk", begint de nieuweling tegenover Omrop Fryslan. "Ik gebruikte mijn telefoon. Maar dit moet niet nog een keer gebeuren. Het was echt een zuur moment. Toen ik aankwam zaten de jongens al te ontbijten. Het is zonde dat je dan een basisplaats misloopt."

Als invaller was Oratmangoen belangrijk omdat hij een bal van de lijn haalde. "Ik denk dat dit een belangrijke actie was. Telstar was heel erg aan het drukken, en voorin kon ik het verschil niet maken. We hebben het onszelf wel lastig gemaakt. We hadden sneller meer marche moeten nemen. Maar ik denk dat we tevreden morgen zijn over vandaag."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!