VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Van Deelen gemotiveerd: ''Het publiek op de banken krijgen''

( 0 reacties)
Van Deelen gemotiveerd: ''Het publiek op de banken krijgen''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie op tegen Excelsior. Verdediger Jordy van Deelen kent de club als geen ander.

"Ik heb daar mijn debuut gemaakt en mijn vriendin is er ook werkzaam. Ik ken de club dus heel goed", vertelt Van Deelen voor de camera van Omrop Fryslân. "Het belangrijkste is dat wij hier morgen gaan winnen. Je kan een periode pakken en dat wil iedereen. We gaan er volledig voor."

"Ik hoop dat we met leuk, aanvallend voetbal het publiek op de banken gaan krijgen", vervolgt Van Deelen, die in Excelsior een geduchte tegenstander ziet. "Excelsior, De Graafschap, NAC en wij doen denk ik om de bovenste plekken mee. Het is nu zo dat we tegen Excelsior spelen. Het is een mooi affiche."

In de strijd om de periodetitel is SC Cambuur vrijdag afhankelijk van de gebeurtenissen bij NAC - NEC. "Het zijn wedstrijden op zich. We zien wel wat er daar gebeurt. Het is heel simpel. Wij moeten onze wedstrijden gewoon winnen", besluit Van Deelen.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!