KNVB komt met steunpakket van elf miljoen: ''Alle clubs hard nodig'' 'Ze appen dat ze een moord zouden doen om op het veld te mogen staan' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg KKD komt met statement, slechts twee scenario's blijven over ''Je moet de eredivisie uitbreiden met Cambuur en De Graafschap''

Geen periodetitel ondanks ruime zege voor SC Cambuur

0
Geen periodetitel ondanks ruime zege voor SC Cambuur

SC Cambuur heeft vanavond concurrent Excelsior verslagen in huis. Daarmee werd helaas niet de eerste periodetitel gewonnen, die ging naar Breda. 

In de beginfase kregen Cambuur en Excelsior de kansen wel, maar werd er nog niet gescoord. Tot de 23e minuut. Na goed werk van Mühren kon Jacobs afmaken. Niet lang daarna kwam Cambuur ook op 2-0. Een mooie aanval mondde uit bij nota bene Van Deelen, die de bal binnenschoof. 

Nog voor rust werd het ook 3-0. Een hoekschop kwam op het hoofd van Oratmangoen, die kopte eenvoudig binnen. In de tweede helft waren de kansen iets beter verdeeld, maar vielen er een tijdje geen doelpunten. Totdat Antonia in de slotfase de 4-0 maakte. 

Opstelling SC Cambuur: Stevens, Van Deelen, Mac-Intosh, Schouten, Sambissa, Akoy (Paulissen 87'), Hoedemakers, Jacobs, Oratmangoen (Antonia 72'), Mühren, Kallon

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!