KNVB komt met steunpakket van elf miljoen: ''Alle clubs hard nodig'' 'Ze appen dat ze een moord zouden doen om op het veld te mogen staan' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg KKD komt met statement, slechts twee scenario's blijven over ''Je moet de eredivisie uitbreiden met Cambuur en De Graafschap''

Antonia: ''Op de bank zeiden we ook: Hè, wat is dit?''

0
Antonia: ''Op de bank zeiden we ook: Hè, wat is dit?''

Jarchinio Antonia kende dit weekend een buitengewoon succesvol debuut voor SC Cambuur. De 28-jarige aanvaller luisterde zijn invalbeurt op met een doelpunt. 

"Het was een mooi debuut", zegt Antonia na afloop voor de camera van Omrop Fryslân. "Ik kom van ver en heb twee maanden aan de kant gestaan. Als je dan mag invallen, dan is het geweldig als je meteen scoort. Dat is heel lekker."

Over zijn doelpunt is Antonia bescheiden. "Ik raakte hem niet eens zo goed, maar hij ging erin. Het was een niet te missen kans. De verdedigers stonden een beetje te slapen en Issa (Kallon, red.) gunde mij het doelpunt. Ik was erg blij hiermee en dit doelpunt is me gegund door mijn teamgenoten."

Ook op de bank verveelde Antonia zich niet. "Ik heb heel erg genoten van het spel voor rust. Op de bank zeiden we ook: Hè, wat is dit? Pff... Iedereen won zijn duels aan onze kant. Ze zaten er heel kort op. Dat was echt gewoon genieten." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!