Gemengde gevoelens bij Hake: ''Voor mijn gevoel had er meer in gezeten''

0
Gemengde gevoelens bij Hake: ''Voor mijn gevoel had er meer in gezeten''

René Hake speelde gisteren met Jong FC Utrecht tegen zijn oude ploeg SC Cambuur. De oefenmeester maakte het de Leeuwarders moeilijk en het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. 

''Ik heb wel een dubbel gevoel overgehouden aan deze wedstrijd. Voor mijn gevoel had er meer in gezeten, maar aan de andere kant ben ik ook heel trots op de ploeg dat je vandaag weer heel dichtbij de overwinning bent gekomen. Bovendien heeft SC Cambuur in een week tijd twee wedstrijden gespeeld en wij drie'', zegt Hake op de website van de Domstedelingen.

De trainer merkt dat zijn spelers niet onderdoen voor de topploegen in de eerste divisie. ''Als je bekijkt dat wij tegen titelkandidaten De Graafschap en SC Cambuur meer dan gelijkwaardig zijn, dan kunnen we daar in ieder geval heel erg positief naar kijken'', zegt de oefenmeester. Afgelopen maandag verloor hij met zijn ploeg met 4-0 van Jong Ajax, maar het resultaat tegen de Leeuwarders stemde wel tevreden. 

''Ik vind dat ze dat vandaag heel goed hebben gedaan. Ze hebben geknokt en geprobeerd om goed te voetballen, wat erg lastig was tegen een ploeg als SC Cambuur die hoog druk zet. Dan is het erg belangrijk om in de momenten die je krijgt toe te slaan. Die momenten hebben we gehad, maar daarin waren we net niet effectief genoeg. Maar goed, 1-1 tegen koploper SC Cambuur. Ik denk dat we daar ook tevreden mee moeten zijn en ik ben trots op het team dat we dit kunnen brengen'', besluit Hake tevreden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›