'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

MATCHDAY | Basisplek voor Van der Kaap tegen FC Dordrecht

( 0 reacties)
MATCHDAY | Basisplek voor Van der Kaap tegen FC Dordrecht

SC Cambuur neemt het vanavond in de Keuken Kampioen Divisie op tegen FC Dordrecht. De aftrap is om 20.00 uur in het Riwal Hoogwerkers Stadion. 

Bij SC Cambuur keert Jamie Jacobs terug in de basis. Hij moest de vorige twee wedstrijden laten schieten vanwege een liesblessure, maar is vrijdagavond weer terug op het middenveld. Stanley Akoy moet daardoor op de bank plaatsnemen.

In de achterhoede heeft Kelian van der Kaap een basisplek. Hij vervangt Calvin Mac-Intosh, die verhuist naar de bank. De 30-jarige verdediger is naar verluidt niet fit genoeg om aan de aftrap te beginnen.

Opstelling SC Cambuur: Stevens, Schmidt, Vd Kaap, Schouten, Sambissa, Hoedemakers, Maulun, Jacobs, Kallon, Mühren, Paulissen

Wissels: Mac-Intosh, Bos, Bangura, Bouman, Akoy, Ladan, Oratmangoen, Berk

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!