Maulun blikt vooruit: ''Wij willen dat soort spel ook spelen''

0
Maulun blikt vooruit: ''Wij willen dat soort spel ook spelen''

Met twee doelpunten droeg Robin Maulun zijn steentje bij in de 2-4 overwinning op FC Dordrecht. Het waren de eerste twee doelpunten voor de Fransman dit seizoen.

"Het waren goede doelpunten. Ik had al lang niet meer gescoord, dus het was fijn voor mij. Het waren niet de mooiste doelpunten uit mijn carrière, maar een doelpunt is een doelpunt", aldus Maulun in gesprek met Leo Middelsé.

Als koploper heeft Cambuur al een redelijk gat geslagen met haar concurrenten voor directe promotie, nu is van belang dat dit kalenderjaar goed afgesloten wordt. "Ik denk dat het belangrijkste voor het team is om te focussen op elke wedstrijd en elke wedstrijd te winnen, dat doen we al vanaf het begin van het seizoen", zegt de middenvelder. "We moeten blijven winnen, dat is het belangrijkste."

De eerste volgende tegenstander voor SC Cambuur is Jong Ajax, de nummer twee van de competitie. "We willen dit soort wedstrijden spelen", stelt hij. "Het zijn spannende wedstrijden voor iedereen en we willen hem winnen."

"Een overwinning zal een goed gevoel geven, maar we moeten er alles aan doen om te winnen", geeft de Fransman aan, die bekend is met het spel van zijn tegenstander. "Het is een team dat graag balbezit heeft, die veel kunnen met de bal en elke speler kan spelen. We zullen zien wat er gebeurt morgen (vanavond, red.), want wij willen dit soort spel ook spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›