VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur verliest in topper van Jong Ajax

1
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur verliest in topper van Jong Ajax

SC Cambuur heeft vanavond tegen achtervolger Jong Ajax niet weten te winnen. De ploeg van trainer Henk de Jong ging in eigen huis met 0-2 onderuit tegen de Amsterdammers.

Na een halfuur spelen in het Cambuurstadion opende Jong Ajax de score. Brian Brobbey schoof de bal na een knappe actie onder doelman Sonny Stevens door. Twee minuten later redde Stevens wel op geweldige wijze, ditmaal op een schot van Jurgen Ekkelenkamp.
 
Een dikke tien minuten voor tijd besliste Jong Ajax de wedstrijd. Sontje Hansen, die zijn profdebuut maakte, scoorde. Door de overwinning van Ajax is het verschil tussen de nummer een en twee teruggelopen tot drie punten. Nummer drie De Graafschap speelde tegen SC Telstar met 2-2 gelijk door een goal in de absolute slotfase.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Dec 2019 om 08:58
    Ik denk dat Cambuur op zich het goed heeft gedaan. Wel zie je wat er ontbreekt in een wedstrijd waarin je tegenstander technisch beter is en dat is aanvallende creativiteit vanuit het middenveld.. Daarnaast is Ajax verre weg de best voetballende ploeg die Cambuur als tegenstander heeft gehad en er is dan ook niet een man overboord. Weer oppakken en in de winterstop kijken of er een middenvelder te krijgen is die creativiteit hoog in het vaandel heeft. Je moet je ook niet gek laten maken in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Ook hier telt, verlies jammer, win je is dat prachtig, maar laat het de competitie niet beïnvloeden. Aan rode kaarten hebben we niks.
vrijdag 25 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›