''Die doelpunten camoufleren natuurlijk wel een heleboel''

0
''Die doelpunten camoufleren natuurlijk wel een heleboel''

Bij SC Cambuur blijft het rustig op transfergebied deze maand, voorspelt journalist Andor Faber van Omrop Fryslan. De club versterkte zich al met Michael Breij van FC Groningen en zoals het nu lijkt blijft het hierbij.

"In principe is het rustig bij Cambuur. Ze hebben met Michael Breij een nieuwe speler van FC Groningen gehaald. Hij wordt toch echt gezien als een stand-in voor Jamie Jacobs. Ze hebben hem ook langer vastgelegd, dus dat is ook wel mooi. Mocht er interesse zijn voor Jacobs na dit seizoen - en dat kan ik me voorstellen als je zoveel doelpunten maakt als middenvelder - dan heb je zijn vervanger al in huis", aldus Faber in Sportcast.

Collega Andries Bakker vergelijkt hem met Van der Streek. "Hij is een beetje de Sander van de Streek van het seizoen 2019/2020, hè?" Faber: "Die vergelijking gaat wel vaak op, ook als je naar de speelwijze kijkt. En beide zijn het doelpuntenmakers op het middenveld." Van der Streek scoorde 23. Faber: "Zover is Jacobs nog niet."

Faber vervolgt: "Maar wat ik wel hoor over Jacobs is dat hij technisch niet erg goed is en dat hij daar nog stappen moet gaan maken. Die doelpunten camoufleren natuurlijk wel een heleboel. We zien allemaal dat hij veel diep loopt en dat is zeker een kracht. Maar Henk de Jong en anderen die met hem spelen zeggen ook dat hij technisch gezien nog wel wat meer bagage mag opbouwen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›