Kallon wil bijtekenen: ''Maar Foeke en ik zitten nog niet op één lijn''

0
Kallon wil bijtekenen: ''Maar Foeke en ik zitten nog niet op één lijn''

Vanavond hervat SC Cambuur de competitie met een thuisduel tegen FC Volendam. Issa Kallon ziet in 'het andere Oranje' een geduchte tegenstander. 

"Het is zeker een topper", stelt Kallon in gesprek met Omroep LEO Middelsé. "We hebben er heel veel zin in. Het is een goede test, de eerste wedstrijd na de winterstop. Wij zijn er in ieder geval klaar voor. We hebben een goed trainingskamp achter de rug. We gaan er het beste van maken."

Tegenstander FC Volendam hanteert een zelfde soort speelstijl als SC Cambuur. "Zij spelen ook heel aanvallend", stelt Kallon. "Ze willen altijd voetballen, net als wij. Ik verwacht wel een open wedstrijd met twee ploegen die aanvallen en vol voor de winst gaan. Voor mij komt dat goed uit. Hetzelfde geldt aan de andere kant voor Antonia. Als er ruimte achter de defensie komt te liggen, kunnen wij daarvan profiteren."

Hoewel Kallon het uitstekend naar zijn zin heeft bij SC Cambuur, heeft de 24-jarige aanvaller zijn aflopende contract nog niet verlengd. "Dat is de laatste tijd een beetje een dingetje in de media. We zijn er gewoon mee bezig. Het is altijd mijn intentie geweest om te blijven.Maar we moeten er wel uitkomen met de club. Ik heb gesproken met Foeke en we zitten nog niet helemaal op één lijn. Desalniettemin hoop ik dat ik snel kan tekenen", besluit Kallon. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›