SC Cambuur kan slag slaan: ''Het is fantastisch als dat zou lukken''

0
SC Cambuur kan slag slaan: ''Het is fantastisch als dat zou lukken''

Na de winterstop kan SC Cambuur meteen een slag slaan op de ranglijst. Tegen FC Volendam kunnen de Leeuwarders hun voorsprong als koploper van de Keuken Kampioen Divisie uitbouwen. 

"Het is fantastisch als dat zou lukken", stelt Erik Schouten tegenover Omroep LEO Middelsé. "Daar gaan we in ieder geval voor met z'n allen. Daarna zien we wel weer." De mandekker verwacht dat FC Volendam ook tegen SC Cambuur druk zal zetten. "Op de beelden zien we dat ze afwisselen daarmee. Ik denk niet dat ze daar iets in gaan verander. We zien het ook wel."

Voor Schouten is de clash met FC Volendam extra speciaal. De 28-jarige verdediger stond tot vorig jaar nog in Volendam onder contract. "Het is leuk om de jongens weer te zien. De staf ken ik niet zo goed, maar bij de club lopen nog mensen rond die ik al jaren ken. Het is alleen maar leuk om ze weer te zien, maar voor de rest is het een wedstrijd als elke andere." 

SC Cambuur krijgt vrijdagavond de steun van meer dan 9.000 supporters. "Dat zijn hartstikke veel. Het is fantastisch dat er zo veel mensen komen", aldus Schouten. "Wij moeten zorgen dat we het vol krijgen. Daar zijn we denk ik heel goed mee bezig. Ik hoop dat we in de tweede helft van het seizoen een keer de tienduizend kunnen aantikken."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›