KNVB komt met steunpakket van elf miljoen: ''Alle clubs hard nodig'' 'Ze appen dat ze een moord zouden doen om op het veld te mogen staan' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg KKD komt met statement, slechts twee scenario's blijven over ''Je moet de eredivisie uitbreiden met Cambuur en De Graafschap''

SC Cambuur leidt nederlaag in topper met FC Volendam

1
SC Cambuur leidt nederlaag in topper met FC Volendam

SC Cambuur heeft vanavond een nederlaag geleden in de eerste wedstrijd van 2020. Tegen FC Volendam verloor de ploeg van Henk de Jong met 1-2.

Al na zeven minuten kwam FC Volendam op voorsprong in het Cambuurstadion. Een razendsnelle counter werd afgerond door Antonucci. Vanaf links schoot de aanvaller de bal in de benedenhoek.
 
Vijf minuten na rust verdubbelde FC Volendam de score. Een droge knal van Murkin kon niet worden gepareerd door Sonny Stevens. Een kwartier voor tijd was daar de aansluitingstreffer via Jamie Jacobs. De middenvelder kon simpel binnentikken op aangever van Robert Muhren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Jan 2020 om 22:37
    Helaas, een slecht begin van de tweede competitie helft. Verliezen tegen een sterk Volendam die een tactische aanpassing had gedaan waarop Cambuur geen antwoord had. Daarnaast vooral in de eerste helft foute passes en te laat terug verdedigen. Kortom, nog in de winterslaap. Tweede meer aandrang maar ook Muhren is nog niet wakker. Vanaf de flanken geen enkele goede voorzet, dat geeft te denken. Kortom, weer terug op aarde en hopen dat de winterslaap nu echt achter de rug is en dat de boel goed is wakker geschut, anders krijgen we problemen.