Van der Heide over De Wagt: ''Dat zal ik altijd met me meedragen'' ''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand''

VIDEO| Samenvatting: SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

1
VIDEO| Samenvatting: SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

Ook het tweede duel in de Keuken Kampioen divisie in 2020 heeft SC Cambuur niet gewonnen. Vanavond ging het met 3-2 onderuit bij TOP Oss.

Cambuur kwam wel snel op voorsprong. Na zeven minuten werkte Dijkhuizen namens TOP de bal in eigen doel. Snel daarna kreeg Cambuur de kans de score te verdubbelen, maar dat gebeurde niet. Sterker nog, na twintig minuten werd het 1-1. Oratmangoen haalde een Ossenaar in de zestien naar de grond en Rommens schoot de daaropvolgende penalty raak. 

Kort daarna kwam TOP Oss ook nog eens op voorsprong. Stuy van den Herik kopte een hoekschop binnen. Wederom kreeg Cambuur de kansen op een doelpunt, met name Mühren. Die maakte uiteindelijk ook de 2-2. Op aangeven van Sambissa schoot de spits hard binnen. Na een kwartier in de tweede helft stond de eindscore al op het bord. Wederom Stuy van den Herik maakte de treffer voor TOP.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jan 2020 om 08:20
    Tsja..........dan sta je kei hard weer met beide benen op de grond en ben je gewoon Cambuur weer. Maar dit komt wel even binnen en geeft onmiddellijk stof tot nadenken. Van Gaal zei een keer "voetballen doe je niet alleen met je voeten, maar ook met je verstand". Naast de gemiste kansen, zijn er toch twee momenten die je doen twijfelen aan de voetballende verstandelijke vermogens. Namelijk de penalty en rode kaart. Volgens mij zijn dat de momenten die je de nek breken. Helemaal niets aan de hand, je bent de betere ploeg en dan de penalty. Zal een leerproces zijn, maar je met zelf ook beter weten lijkt mij. Het moet allemaal scherper. Een klus voor de trainersstaf om dit weer op tijd wakker te krijgen. Daarnaast zou het toch verstandig zijn om te zien of er nog wat bepalende spelers gehaald kan worden. Volgende week echt tijd voor herstel.