VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Maulun is blij met Mühren: ''Dit heeft hij juist goed gedaan''

( 0 reacties)
Maulun is blij met Mühren: ''Dit heeft hij juist goed gedaan''

Robin Maulun moest de wedstrijd tegen Top Oss vorige week aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar stond tegen FC Utrecht gewoon weer in de basis en was meteen belangrijk voor SC Cambuur.

"Het was belangrijk voor mij om een goede wedstrijd te spelen na mijn kleine blessure. Ik denk dat we het goed gedaan hebben als team met deze overwinning", aldus Maulun na afloop van de wedstrijd bij SC Cambuur TV.

Maulun scoorde de 1-0, maar het ging vooral over het moment na zijn doelpunt. "We hadden dit al voor de wedstrijd afgesproken. We moesten naar Sandor toe", vertelt de doelpuntenmaker. "Ik denk dat het mooi was dat we dit voor hem konden doen en voor de familie."

Robert Mühren kreeg veel kritiek omdat hij de laatste tijd niet veel scoort. Tegen FC Utrecht koos hij ervoor om de bal af te leggen in plaats van zelf te scoren. "Iedereen denkt aan elkaar. De laatste twee wedstrijden waren niet goed van Robert, maar dat kan een aanvaller gebeuren. We hebben hem nodig", legt de Fransman uit. "Het was juist heel goed dat hij de assist gaf in plaats van te scoren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!