Muhren zet Kharchouch op zijn plek: ''Heb de reglementen erbij gepakt''

Robert Mühren is met zijn twee doelpunten tegen MVV Maastricht weer uitgelopen op concurrent voor de topscorerstitel Reda Kharchouch, die met Telstar 1-7 verloor van NEC en niet tot scoren wist te komen.

Hiermee reageert Mühren goed op de uitspraken van Kharchouch, die eerder deze week aangaf boven zijn concurrent te willen eindigen. "Iedereen die onder mij staat, wil graag boven mij komen", reageerde Mühren tegenover FOX Sports.

"Maar op deze manier gaat dat niet lukken", vervolgt de spits. "Ik heb de reglementen er even bij gepakt. Die goals tellen even zwaar als die tegen NEC van vorige week, dus ik weet niet wat hij precies bedoelt… Ze tellen allemaal voor één, zo simpel is het."

Met de twee doelpunten van de leider in het topscorersklassement hielp Mühren zijn ploeg aan een 2-1 overwinning op MVV. "We gingen goed van start en in de hele eerste helft speelden we heel goed. Maar na rust was het andersom", blikt Mühren terug.

"We legden heel veel energie in de eerste helft", gaat hij verder. "We dekken kort, vangen elke tweede bal op. Als er een keer balverlies is, duiken er drie man op. Daarom creëren we zo veel kansen. Dan sta je met 2-0 voor bij rust en wil je snel 3-0 maken, maar dat lukte niet."

"Er was niks aan de hand, tot zij 2-1 maakten. Dan sluipt er toch iets in de ploeg, zo van 'het zal hier toch geen 2-2 worden?'", vertelt Mühren. "Gelukkig gebeurde het niet. We bleven voetballen en zij werden op één kans na niet meer gevaarlijk."

Lees meer:
0 reacties