''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Hoedemakers langer bij Cambuur: ''Stabiele en betrouwbare factor''

Teleurgestelde Tobiasen: ''Ze vertrekken met geluk met drie punten''

0
Teleurgestelde Tobiasen: ''Ze vertrekken met geluk met drie punten''

Door één goede aanval die afgerond werd in een doelpunt wist SC Cambuur te winnen van Almere City. De coach van de tegenstanders, Ole Tobiasen, kijkt teleurgesteld terug op het nipte verlies.

"Er zat meer in dan hier met lege handen te staan", weet Tobiasen tegenover Omroep Flevoland. "We beginnen slordig aan de wedstrijd, we hadden geen rust. Daar kwamen we overheen en gingen we wat opportunistischer spelen. Daardoor creëerden we meer kansen en knokten we ons terug in de wedstrijd. Cambuur heeft op dat moment niets in te brengen."

"We hadden respect voor hen, maar begonnen niet goed. Misschien was er iets te veel wedstrijdspanning en gingen we te naïef spelen met bijna een assist voor Cambuur", vervolgt de coach. "We begonnen heel goed aan de tweede helft en drukte Cambuur naar achter waardoor ze alleen nog de lange bal konden spelen. Maar dan komen zij er één keer goed uit wat ons een punt, of zelfs drie, kost vandaag."

"Je beloont jezelf niet", stelt hij. "We hadden hier minstens gelijk moeten spelen en dat was ook zeker terecht geweest. Zij vertrekken met geluk hier met drie punten en worden op deze manier kampioen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!