''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Hoedemakers langer bij Cambuur: ''Stabiele en betrouwbare factor''

'Architect' Jacobs geroemd: ''Hij doet dat deze jaargang overtuigend''

0
'Architect' Jacobs geroemd: ''Hij doet dat deze jaargang overtuigend''

Jamie Jacobs is dit seizoen de grote spelmaker bij SC Cambuur. De van AZ overgenomen middenvelder maakt een ijzersterke indruk en werd zelfs al in verband gebracht met een vervolgstap.

"Hij is de architect van het elftal", zo begint Chris Tempelman zijn verhaal in Voetbal International. "Via Purmerend en FC Volendam meldde hij zich op zijn negentiende bij AZ. In het Alkmaarse belofteteam ontwikkelde hij zich in drie seizoenen tot een middenvelder met oog voor zijn medespelers en zijn neusje voor de goal."

Afgelopen zomer verkaste Jacobs naar SC Cambuur. "Bij AZ had hij te maken met veel concurrentie. Die achtergrond is zichtbaar in zijn spel. Bij SC Cambuur zal hij zijn kans in de Eredivisie gaan krijgen. Nederlandse subtoppers zullen benieuwd zijn hoe hij zich op dat niveau houdt. Hij is toch al 22 en zal de twijfels moeten wegnemen. Zoals hij dat deze jaargang overtuigend doet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›