Jacobs baalt van corona-test: ''De tranen springen je in de ogen''

0
Jacobs baalt van corona-test: ''De tranen springen je in de ogen''

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen verblijft de selectie van SC Cambuur momenteel in Epe voor een vierdaags trainingskamp. In gesprek met SC Cambuur TV laat middenvelder Jamie Jacobs weten blij te zijn weer op het veld te staan.  

"Ik heb een goede vakantie achter de rug. Ik ben een lekker weekje weggeweest naar Ibiza. Daar heb ik van genoten", begint Jacobs, die het ook in Epe uitstekend naar zijn zin heeft. "Het is bekend terrein voor ons. Het is lekker weet tot nu toe en een prima grasveld. Ook de villa is dik in orde. Het bevalt dus allemaal prima."

Voorafgaand aan het trainingskamp moesten alle spelers van SC Cambuur een corona-test ondergaan. "Ik had al wat filmpjes voorbij zien komen en al wat verhalen gehoord, maar het viel uiteindelijk niet mee. De tranen springen je bij die test in de ogen, maar het gaat wel wennen, denk ik. Als je daardoor wel kan voetballen, dan vind ik het prima."

Jacobs kan dan ook niet wachten om weer te beginnen. "Ik sta er fysiek prima voor. Het is zaak dat we goed fit worden en weer het hele seizoen kunnen knallen." Zaterdag staat een oefenwedstrijd met PEC Zwolle op het programma. "Het wordt de eerste keer dat we weer tegen een profclub spelen. Dat wordt een leuke test case voor ons. We kunnen dan laten zien hoe ver we zijn." 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›