SC Cambuur mogelijk met vijf verdedigers, Narsingh direct in wedstrijdselectie

SC Cambuur mogelijk met vijf verdedigers, Narsingh direct in wedstrijdselectie

SC Cambuur speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen. In aanloop naar het treffen met de ploeg uit Drenthe wilde trainer Marinus Dijkhuizen niet veel kwijt over de opstelling.

De oefenmeester start mogelijk met vijf verdedigers in De JENS Vesting. "We kunnen twee systemen spelen: 4-3-3 en 5-3-2. Ik vertel dat nu nog niet", aldus Dijkhuizen in gesprek met Omrop Fryslân. Mocht SC Cambuur in een 5-3-2-opstelling aantreden, dan is er waarschijnlijk een basisplaats voor Martijn van der Laan. Dat zou ten koste gaan van Mathias Schils.

De kersverse aanwinst Furdjel Narsingh zit direct bij de wedstrijdselectie van SC Cambuur. Karim Rossi ontbreekt in ieder geval vanwege een gebroken middenvoetsbeentje. Ook Alvin Daniels en Darren Rosheuvel, die met een hamstringblessure, zullen niet aantreden. Daarentegen is Xander Houtkoop weer inzetbaar, meldt de Huis aan Huis. Matthew Steenvoorden keert terug naar een schorsing.

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur (4-3-3): Bertrams; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Peersman; Schils, Boerlage, Van Kippersluis; Kallon, Barto en Mathieu.

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur (5-3-2): Bertrams; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Van der Laan Peersman; Kip, Boerlage, Van Kippersluis; Kallon en Barto.

Lees ook:
Reacties ›