Narsingh liet opties uit het buitenland liggen: ''Gevoel bij Cambuur is goed''

Narsingh liet opties uit het buitenland liggen: ''Gevoel bij Cambuur is goed''

Furdjel Narsingh draagt de rest van dit seizoen het shirt van SC Cambuur. De vleugelaanvaller tekende vandaag een contract tot het einde van het seizoen in Leeuwarden. De verbintenis kwam als een verrassing voor Narsingh, die al meetrainde met de beloften.

"Ik begon hier gewoon om mijn conditie op peil te houden. Mocht er iets komen, dan zou ik fit genoeg zijn", vertelt de aanvaller tegenover Omroep LEO. "Uiteindelijk zijn er wel een paar dingen langs geweest, maar dat zag ik zelf niet echt zitten. Als ik ergens naartoe ga, moet het gevoel goed zijn. Dat kwam uiteindelijk niet. Cambuur had al aangegeven dat als het niets mocht worden, dan kunnen we altijd praten."

Narsingh werkte een paar stages in het buitenland af. "Ik was wel toe aan iets nieuws buiten Nederland", legt hij uit. "Er waren heel wat opties, maar niet elk land vond ik interessant. De opties die wel interessant waren, zijn niet doorgegaan. Vorig jaar was ik bijvoorbeeld niet fit genoeg of de plannen waren anders dan we vooraf afgesproken hadden. Ik ben een gevoelsmens en als het gevoel niet goed is, dan ga ik niet. Ik zit nu bij Cambuur en het gevoel is goed. Iedereen is tevreden, thuis ook. Ik ben blij om weer voor het 'echie' mee te doen", aldus Narsingh.

Lees ook:
Reacties ›