Dijkhuizen blij met aanwinst: ''Dan had hij misschien wel in de subtop gespeeld''

Dijkhuizen blij met aanwinst: ''Dan had hij misschien wel in de subtop gespeeld''

SC Cambuur versterkte zich vandaag met Furdjel Narsingh, die een contract tot het einde van het seizoen tekende. Trainer Marinus Dijkhuizen is blij met de aanvallende versterking.

"Dat geeft ons duidelijk extra opties", zegt Dijkhuizen tegenover Omroep LEO. "Furdjel is een hele goede speler, met specifieke kwaliteiten. Het is wel een jongen die heel niet op niveau heeft gespeeld. In die zin moeten we niet gelijk verwachten dat we een speler hebben die elke week negentig minuten gaat spelen."

Toch is Narsingh redelijk fit. "Hij heeft vanaf de voorbereiding met de beloften meegetraind en een enkel oefenwedstrijdje gespeeld", geeft Dijkhuizen aan. "Dus hij kan morgen mooi mee, om eventueel twintig minuten in te vallen. Hij kan goed invallen, dus hij kan ook in een kwartier of twintig minuten het verschil maken. Daarom ben ik er heel blij mee."

Dijkhuizen verwacht dat Cambuur veel aan Narsingh kan hebben. "Het is een jongen met extra kwaliteit. Zonder blessureleed had hij misschien wel in de subtop van de Eredivisie gespeeld. Hij is zó snel, technisch vaardig en vast aan de bal. Dat zit absoluut in hem, maar helaas heeft hij veel blessureleed gehad", besluit de oefenmeester.

Lees ook:
Reacties ›