Narsingh blij met nieuw contract: ''In Leeuwarden is het allemaal top''

Narsingh blij met nieuw contract: ''In Leeuwarden is het allemaal top''

Furdjel Narsingh behoort weer bij de eerste selectie van Cambuur nadat hij een jaar zonder club heeft gezeten. De aanvaller kon niet alleen naar Cambuur want ook de Graafschap was bijzonder geïnteresseerd in de vleugelspeler. 

Narsingh geeft in de Leeuwarder Courant eerlijk toe dat de keuze tussen Doetinchem en Leeuwarder lastig was. ''Ja, in die zin dat Henk de Jong en Sandor van der Heide (trainers De Graafschap, red.) me naar Cambuur haalden. Je weet hoe ze over je denken.''

Hij koos ondanks zijn goede klik met De Jong voor Cambuur. Dit deed hij mede omdat de club duidelijk liet merken dat ze hem wilden hebben. ''Vanaf het begin dat ik hier meetrainde heeft Cambuur gevraagd: 'hoe sta je er tegenover om weer aan te sluiten?' Ik wilde afwachten en dat respecteerden ze. Ze vroegen wel: 'als je over een paar weken niks hebt, kunnen we dan weer om tafel?' Dat geeft een goed gevoel."

Een ander gevoel dat meespeelde, is dat zijn vriendin en dochtertje genieten in Leeuwarden. ''In Leeuwarden is het allemaal top. De kleine gaat hier naar school en mijn vriendin heeft het erg naar de zin. Dan ben ik ook blij. Eigenlijk was de keuze gemakkelijk." 

Lees ook:
Reacties ›