Cambuur niet stabiel genoeg: ''Valt Dijkhuizen niet kwalijk te nemen''

Cambuur niet stabiel genoeg: ''Valt Dijkhuizen niet kwalijk te nemen''

Gister wist Cambuur niet te overtuigen en verloor met 2-0 uit bij FC Emmen. De ploeg leek op de goede weg te zijn na goede resultaten in afgelopen wedstrijden, maar na vandaag lijken er toch problemen te zijn. Een grote teleurstelling overheerst. 

''Twee weken geleden denk je nog: we hebben het aardig op de rit. Dat lijkt nu weer ver weg. We zijn niet stabiel genoeg'', begint Marinus Dijkhuizen in de Leeuwarder Courant. Het nieuwe Cambuur is verre van stabiel, maar dat valt Dijkhuizen en zijn assistent Sipke Hulshoff niet kwalijk te nemen. Zij moeten het doen met het materiaal dat nu voorhanden is en dat hen deze zomer aangereikt werd. Het heeft tijd nodig om er iets van te maken.

''Wellicht is het te optimistisch gedacht om van spelers die vorig seizoen nog bij Lommel, Dordrecht en Oss speelden te verwachten om nu in de top-vijf van de eerste divisie mee te draaien. Verontrustend is wel dat spelers als Marvin Peersman en Matthew Steenvoorden nog ver verwijderd zijn van het niveau dat ze vorig seizoen haalden'', aldus de Leeuwarder Courant

 

Lees ook:
Reacties ›