Dijkhuizen: ''Ik hoef de beelden niet te zien, absoluut geen buitenspel''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Dijkhuizen: ''Ik hoef de beelden niet te zien, absoluut geen buitenspel''

Gisteren speelde SC Cambuur een uitwedstrijd tegen NEC, dat op een tweede plaats stond. Cambuur kwam op voorsprong en speelde een goede partij, maar het mocht niet baten voor de Leeuwarders. De ploeg van Marinus Dijkhuizen verloor opnieuw, ditmaal met 3-1.

''Het is typerend voor ons seizoen'', begint Dijkhuizen bij Omroep Leo. ''We spelen een prima wedstrijd. Verdedigend staan we goed en maken de tweede helft een hele goede goal. Dan krijg je nog een kans op 2-0, maar kom je door een ongelukkige goal op 1-1. Vervolgens gaan we alleen op de keeper af en maken we de 1-2. Ik hoef de beelden echt niet te zien, want het is absoluut geen buitenspel van Van Kippersluis. Vervolgens gaan we twee keer de fout in en dan is het 3-1.''

''Na de 2-1 ga je natuurlijk steeds aanvallender spelen en aanvallender wisselen. Dan is het logisch dat je wat meer ruimte weggeeft en hun hebben gewoon een hele goede ploeg. Uiteindelijk kon het zomaar 5-1 worden, maar dat was heel geflatteerd. Het is nu al geflatteerd en onverdiend'', besluit Dijkhuizen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!