Barto: ''Je denkt dat als je zo voetbalt, je de overwinning over de streep kan trekken''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Barto: ''Je denkt dat als je zo voetbalt,  je de overwinning over de streep kan trekken''

Cambuur speelde een goede wedstrijd tegen NEC, maar wist niet de profiteren. De club uit Leeuwarden verloor opnieuw en staat inmiddels op een zeventiende positie. Cambuur-spits Martijn Barto vond zijn ploeg een uur lang heel goed spelen, maar zag zijn ploeg toch verliezen.

''Ook al is het geflatteerd, dan hebben we het nog steeds aan onszelf te danken'', zo begint Barto bij Omroep Leo. ''We spelen een uur lang misschien wel het beste voetbal tot nu en komen dan terecht voor. Tot die tijd was het gewoon een topwedstrijd tussen twee voetballende teams. Daarna ga je weer op ongelooflijke wijze de fout in waardoor er een 3-1 uitslag op het scorebord staat.''

''Ik wel het niet over de scheids hebben, we moeten echt naar onszelf kijken. Het laatste halfuur hebben we te grote fouten gemaakt. Je denkt dat als je zo voetbalt, dat je de overwinning over de streep kan trekken. Je kan tevreden zijn over het eerste uur, maar daarna niet over de uitslag. Je weet dat het lastig wordt als veel bepalende spelers vertrekken, maar we zijn nu zolang onderweg dat er een hecht collectief en goed voetballend team had moeten staan'', aldus Barto.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!