Van Kippersluis: ''We gingen er vol voor met elkaar, maar kopen er niks voor''

In het verloren duel met NEC (3-1) was Kevin van Kippersluis de enige doelpuntenmaker aan de kant van Cambuur. Van Kippersluis maakte ook de 1-2, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel.

''Ik denk dat wij een hele goede eerste 50, 60 minuten spelen'', begint hij bij Omrop Fryslân. ''We komen verdiend op een 1-0 voorsprong, maar daarna door een individuele fout weer op 1-1. Vervolgens kom ik één op één op de keeper en wordt ik afgevlagt voor buitenspel. Naar mijn idee was het geen buitenspel. Vervolgens opnieuw uit een individuele fout krijgen we de 2-1 tegen en dat was wel een tikkie.''

''We gingen er vol voor met elkaar. We maakten overtredingen, maakten meters voor elkaar en je zag dat wij een overwinning wilden pakken. Met het spel kopen we niks voor en het is daarom extra zuur dat je hier verliest. Het is leuk dat je goed voetbalt, maar dat moeten we 90 minuten blijven volhouden. Nu staan we weer met lege handen'', aldus Van Kippersluis.