Dijkstra zei: ''We hebben het best lastig gehad tegen jullie''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Dijkstra zei: ''We hebben het best lastig gehad tegen jullie''

Het behoort tot de wetten van het voetbal dat op succes vaak een grote teleurstelling volgt, zei Johan Cruijff ooit eens. Cambuur gaat na een succesvol vorig seizoen door een diep dal. Meteen na de wedstrijd zochten Martijn Barto en NEC-aanvoerder Mart Dijkstra elkaar op. Maatjes waren ze geweest bij Harkemase Boys en later bij Cambuur.

''Wat ze tegen elkaar zeiden?'' Dijkstra zei: ''We hebben het best lastig gehad tegen jullie''. ''Zo was het ook. We spelen het beste uur van deze competitie, maar uiteindelijk verlies je met 3-1 en ga je weer op je bek'', begint Barto in de Leeuwarder Courant. 

''Die 1-1 komt na een bal die wij niet goed wegwerken'', vervolgt hij. Die bal wegschieten gebeurt niet en dan ligt hij er in. Daarna vond ik niet dat we uit elkaar vielen want die 2-1 komt door balverlies van ons, niet dat we weggetikt werden. Dit was de zoveelste onnodige nederlaag.''

''De oplossing weet ik ook niet. We hebben spelers die ontzettend graag willen en hun uiterste best doen, maar misschien hebben we ook wel wat creativiteit verloren en zijn we te voorspelbaar'', aldus Cambuur-spits Martijn Barto.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!