VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur hard onderuit, fraaie goal Van Haren

De reserves van SC Cambuur hebben vanavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen de reserveploeg van AZ. In het Cambuur Stadion werd het maar liefst 1-5. Het duel was na 45 minuten al gespeeld.

Het duurde wel even voordat de Alkmaarders los kwamen. Mats Seuntjes zorgde in de 35e minuut voor de 0-1. Vlak voor de rust liepen de gasten uit naar 0-3 dankzij twee goals van Bel Hassani. Ook in de tweede helft werd er lange tijd niet gescoord.

Uiteindelijk was het Dabney dos Santos die 10 minuten voor tijd voor de 0-4 zorgde. In de laatste minuten van de wedstrijden vielen er nog twee goals. Eerst was het AZ dat nog maar eens scoorde. Invaller El Hasnaoui maakte de 0-5. Gelukkig viel er ook nog een goal voor de thuisploeg. Danny van Haren mocht de 1-5 binnenschieten.

Opstelling SC Cambuur: Jesse Bertrams (46' Pieter Bos); Sai van Wermeskerken, Martijn van der Laan, Omar el Baad; Cody Claver; Bryan Smeets, Darren Rosheuvel, Mathias Schils; Xander Houtkoop (82' Danny van Haaren), Nigel Robertha (67' Tyrone Conraad), Justin Mathieu (46' Rutger Etten).

Opstelling AZ: Gino Coutinho; Levi Opdam (72' Mees Hoedemakers), Ricardo van Rhijn, Pantelis Hatzidiakos, Joris Kramer; Stijn Wuytens, Mats Seuntjens, Joris van Overeem (46' Tijani Reijnders); Iliass Bel Hassani, Fred Friday (61' Abdelmalek El Hasnaoui), Dabney dos Santos.