Dijkhuizen beseft: ''Je merkt aan iedereen dat we toe zijn aan een overwinning''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in het eigen Cambuurstadion op tegen Fortuna Sittard. Vanwege de interlandbreak had de selectie van trainer Marinus Dijkhuizen een paar dagen vrij. Dat heeft het elftal volgens de oefenmeester goed gedaan.

"Ja, dat was wel even lekker en ook goed om weer fris te worden", zegt Dijkhuizen op de officiële website van SC Cambuur. "Daar waren we met z'n allen ook wel even aan toe. Normaal heb je in oktober ook nog een vrij interlandweekend, maar die hadden we dit jaar niet. Al is niet iedereen er even goed uitgekomen; Ricardo Kip en Nigel Robertha ontbreken helaas beide met griepklachten."

Er breekt een belangrijke periode aan voor SC Cambuur, dat weg moet komen uit de onderste regionen. "Als je kijkt naar de trainingen en de goede sfeer in de groep heb je constant het gevoel dat de overwinningen gaan komen en dat moet nu ook gebeuren", geeft hij aan. "Uit de laatste zeven wedstrijden hebben we drie punten gepakt en dat is veel te weinig. Je merkt aan iedereen dat we toe zijn aan een overwinning."

Lees meer:
0 reacties