Peersman trots: ''Iedereen heeft gestreden voor de drie punten vandaag''

Gisterenavond won SC Cambuur voor het eerst een thuiswedstrijd dit seizoen. De Leeuwardenaren wonnen met 1-0 van Fortuna Sittard. Een knappe overwinning, nadat Cambuur al vrij snel in de wedstrijd met tien man kwam te staan. Marvin Peersman was met zijn doelpunt erg belangrijk.

''Dit is een heerlijk gevoel'', zo begint hij bij Omroep Leo. ''Iedereen heeft gestreden voor de drie punten vandaag, en we hebben hem over de streep gehaald. Toen de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd floot was ik helemaal kapot, maar dat was wel een heerlijk gevoel natuurlijk.

''De eerste minuten vol erop en dan komt het publiek erachter te staan. Daar wordt je sterker van als team en krijg je meer vertrouwen. De eerste drie minuten kregen we al drie kansen en dan ligt ie er al in. Na die rode kaart moet je iets verdedigender gaan spelen en al bij al denk ik dat we dat heel goed hebben gedaan'', aldus Peersman.