'Vandaag loopt het goed af en uiteindelijk zijn het drie mooie, felbegeerde punten''

Met hard werken en er altijd geloof in houden kom je ver. Cambuur stond een kwartier voor tijd met 0-1 achter maar won uiteindelijk met 2-1 van Telstar. Mathias Schils speelde gisteren een goede wedstrijd en kreeg felicitaties van het team.

''Het was een wedstrijd waarin we veel energie hebben gestoken'', zo begint Schils bij Omroep Leo. ''De eerste helft was het moeilijk. Het was zoeken hoe zij speelden en hoe wij druk gingen zetten. De tweede helft begin je dan met een 0-1 achterstand, maar wat wij daarna hebben laten zien is mentaal heel sterk.''

''Na de 0-1 leek het of veel spelers wouden gaan aanvallen waardoor de verdediging minder goed stond. Daar kreeg Telstar twee goede kansen uit en dat moeten we in de toekomst proberen te vermijden. Zo maak je het jezelf moeilijk en je moet ten alle tijden de organisatie behouden. Vandaag loopt het goed af en uiteindelijk zijn het drie mooie, felbegeerde punten'', aldus Schils.