Hiariej geniet in Australië: ''Nu voetbal ik ook nog eens samen met Usain Bolt''

Tom Hiariej, voormalig speler van SC Cambuur speelt sinds afgelopen week samen met Usain Bolt bij Central Coast Mariners. De Australische club heeft de sportlegende vastgelegd als voetballer.

"Net als de rest van het team dacht ik eerst aan een grap", aldus de mandekker in de Leeuwarder Courant. "Tot onze trainer bevestigde: Usain Bolt komt stage bij ons lopen. Usain kwam later omdat hij interviews moest geven. Stond-ie opeens in de deuropening. Usain is natuurlijk een enorme verschijning, heeft bovendien een heel zware en luide stem."

Volgens Hiariej heeft Bolt talent. "Je ziet dat hij een redelijk goede basis als voetballer heeft. En natuurlijk is hij hartstikke snel. Maar om op volle snelheid een goede voorzet te geven - dat is een ander verhaal. Usain was op zijn vakgebied altijd de allerbeste. Nu moet hij vooral leren van anderen. Maar dat wil hij zó graag. Usain is enorm leergierig. Echt mooi om te zien. Na al die jaren in het noorden zocht ik het avontuur en eigenlijk is dit precies zoals ik het me had voorgesteld. En nu voetbal ik ook nog eens samen met Usain Bolt, haha. Deze ervaringen neem ik mijn hele leven met me mee."

Lees meer:
0 reacties