El Makrini terug op het oude nest: ''De mooiste periode in mijn carrière''

( 2 reacties)
El Makrini terug op het oude nest: ''De mooiste periode in mijn carrière''

Mohamed El Makrini voetbalde meer dan honderd wedstrijden voor SC Cambuur, maar vanavond staat hij met Roda JC tegenover zijn oude club. 

De middenvelder heeft goed herinneringen aan zijn tijd in Leeuwarden. ''Het was denk ik de mooiste periode in mijn carrière. Sportief en ook privé. We hebben het als gezin heel prettig gehad in Leeuwarden. Ik koos uiteindelijk zelf voor een verblijf in het buitenland, anders was ik wel bij Cambuur gebleven. We kletsen er nog steeds over, met het gezin en de familie. Cambuur kan echt wel weer naar de eredivisie, hopelijk met een nieuw stadion. Dat verdient de club'', vertelt hij in de Leeuwarder Courant.

Hij heeft zin in de wedstrijd tegen zijn oude club, maar het blijft wel vreemd. ''Het is gek om aan de andere kant te staan, maar ook wel grappig. Als ik op het veld sta, doe ik gewoon mijn ding. Ik loop te lang mee om in de war te raken, maar ik ga voor en na de wedstrijd wel iets voelen." El Makrini sluit niet uit dat hij ooit weer in het shirt van de Leeuwarders speelt. ''Ik denk goed na over alles wat op mijn pad komt. Ook als Cambuur zou komen, zou ik er goed over nadenken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Oct 2018 om 17:08
    Daar kan je het mee doen, het is geen compliment voor Foeke Booy, gezien het aantrekken van nieuwe spelers. Volgens Foxsport waren de meeste buitenlandse spelers dit jaar gehaald door Cambuur bepaald geen aanwinsten voor de club en hadden ze in eigen land, zelfs in een lagere divisie veel betere kunnen halen. Dat bleek ten overvloede in de wedstrijd tegen Sparta. Is ook vrij logisch als je op allerlei transferlijsten , spelers kan halen die voor een laatste kans voor een appel en een ei willen voetballen, maar al een club of 4 achter hun naam hebben staan. Naief gedacht dat ze bij jou meteen de sterren van de hemel gaan spelen.Nee dus.
  • 28 Sep 2018 om 13:47
    kom maar snel terug
vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›