''Cambuur is de club waar ik mijn eerste profcontract heb gekregen''

( 0 reacties)
''Cambuur is de club waar ik mijn eerste profcontract heb gekregen''

Hij bereikte met Cambuur de halve finale van de KNVB Beker, maar verliet de club uiteindelijk transfervrij. Delvechio Blackson treft komende vrijdag zijn oude ploeg en kijkt uit naar het treffen.

''Ik verwacht een moeilijke wedstrijd. Cambuur is niet echt in goede doen, maar ze willen natuurlijk ook gewoon punten tegen ons pakken. Wij hebben tegen Helmond afgelopen vrijdag onze rug gerecht en die lijn willen wij doortrekken. Maar ik verwacht van beide kanten wel een voetballende wedstrijd.''

Blackson denkt dat het goed voor Almere City is dat Cambuur ook graag wil voetballen. ''Ik denk het wel. We kunnen goed voetballen, maar ook strijd leveren en ik denk dat we dat in een thuiswedstrijd goed kunnen combineren en daar ons voordeel uit kunnen halen'', zegt hij tegenover de camera's van Almere City. 

''Het is natuurlijk mooi om tegen je oude club te spelen. Tuurlijk wel. Het is de club waar ik mijn eerste profcontract heb gekregen. Dat speelt wel mee ja, maar ik blijf dezelfde concentratie vasthouden. Als we blijven doen wat wij de eerste tien wedstrijden hebben gedaan ben ik ervan overtuigd dat wij vrijdag met drie punten van het veld stappen'', sluit hij zelfverzekerd af. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›