Keizer wint eerste wedstrijd bij nieuwe club: ''Fijn om zo te beginnen''

( 0 reacties)
Keizer wint eerste wedstrijd bij nieuwe club: ''Fijn om zo te beginnen''

Marcel Keizer is dit seizoen trainer geworden van Sporting Clube de Portugal en hij heeft zijn eerste wedstrijd in de Europa League gewonnen. De ploeg was met 1-6 te sterk voor Qarabag FK. 

Door de overwinning heeft de voormalig oefenmeester van Cambuur zijn team meteen naar de volgende ronde van het toernooi geleid, want de ploeg kan niet meer worden ingehaald door de nummer drie en vier uit de poule. Keizer vertelt tegenover De Telegraaf dat hij blij is met het resultaat. ''Natuurlijk is het fijn om zo te beginnen. We moeten vooral de spelers complimenteren. Zijn doen het werk op het veld.''

Keizer hoopt dat zijn ploeg dit niveau vast kan houden, want de trainer was tevreden. ''Qua pressing en het vinden van de ruimte ging het goed. Dat lukte vaak. Dan krijg je veel kansen en maak je ook veel goals. Vandaag werkte het, maar dit moeten we vaker laten zien. Dan ben ik pas echt blij'', vertelt hij over zijn ploeg, die tweede werd in de poule. Arsenal werd eerste en die ploeg is niet meer te achterhalen. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!