''Een aantal clubs informeerde naar mij, ook vanuit Nederland''

( 0 reacties)
''Een aantal clubs informeerde naar mij, ook vanuit Nederland''

Kevin van Veen is terug bij Scunthorpe United. De voormalig aanvaller van SC Cambuur speelde bij Northampton Town en speelde zich hier in de kijker van zijn voormalige club.

“Ik ben weer blij terug te zijn, maar ik had het bij Northampton Town ook super naar mijn zin. Uiteindelijk is deze stap beter voor me", begint Van Veen tegenover ELF Voetbal. "Ik had het bij Northampton Town enorm naar mijn zin. Ik voetbalde er met veel plezier en wilde en hoefde ook niet weg. Vorig jaar januari kreeg ik een prachtig aanbod. Bij de supporters vond ik waardering en ik heb tien doelpunten gemaakt en zeven assists geleverd."

Scunthorpe United was echter niet de enige club met interesse. “Een aantal clubs informeerde. Drie clubs uit de League One, maar ook clubs uit Nederland en Frankrijk. Ik wilde graag in Engeland blijven. Scunthorpe probeerde me al eerder terug te halen en paste in alle opzichten het beste. Ik heb hier een uitstekende periode beleefd (januari 2015-januari 2018, red.). Supporters vroegen me via Facebook en Instagram al regelmatig wanneer ik terugkeerde. Dat is nu gebeurd. Van Doncaster naar Scunthorpe betekent ruim een half uur rijden. Ideaal.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›