Van Veen bezorgt jonge superfan dag van zijn leven na zware operatie

( 0 reacties)
Van Veen bezorgt jonge superfan dag van zijn leven na zware operatie

Kevin van Veen heeft zich van zijn beste kant laten zien. De voormalig spits van SC Cambuur bezorgde een 8-jarige fan van zijn huidige werkgever League One-club Scunthorpe United een dag om nimmer te vergeten. Weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De jongen om wie het gaat, Logan Owen, is aan het revalideren van een hartoperatie, die hij in december onderging. Doordat latere scans uitwezen dat een spier zich ontwikkelde rondom zijn slagader en daardoor het bloed niet goed naar zijn hart werd gepompt, was een openhartoperatie de enige optie. 

Vervolgens moest Logan negen dagen in het ziekenhuis in Leeds verblijven. Het ergste gedurende zijn herstelperiode? Het missen van een wedstrijd van Scunthorpe United, waar Van Veen dus onder contract staat. 

Van Veen kreeg via social media lucht van Logan's situatie en bedacht zich geen moment. De 27-jarige spits ging naar de fanshop van zijn club om een wedstrijdshirt te halen. Vervolgens voorzagen hij en zijn ploegmaten deze van handtekeningen, waarna het werd opgestuurd naar Logan. 

"Hij vroeg hoe het met Logan ging en of hij iets voor ons kon betekenen. We waren blown away", zegt Logan's stiefvader Shane tegen Grimsby Telegraph. "Logan had de grootst mogelijke lach op zijn gezicht, het was zo'n ongelooflijk gebaar. We zijn Van Veen zó dankbaar. A massive thank you!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›