Voormalig Cambuur-speler aangesteld als nieuwe trainer Feyenoord

Jaap Stam is de nieuwe trainer van Feyenoord. De oud-speler van SC Cambuur volgt na het seizoen Giovanni van Bronckhorst op bij de club uit Rotterdam.

Stam tekende vandaag een contract voor twee seizoenen in De Kuip. De 46-jarige oefenmeester was pas sinds de winterstop trainer van PEC Zwolle, maar laat de club uit Overijssel dus alweer na een half jaar achter zich.

"Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij PEC Zwolle, maar voor elke ambitieuze trainer geldt dat als de kans zich voordoet om bij een club als Feyenoord te gaan werken, je daar heel serieus over gaat nadenken", zegt Stam op de officiële website van Feyenoord.

"Na goede en open gesprekken met Martin van Geel over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij Feyenoord, kwam ik er snel achter dat ik vol voor deze kans wil gaan", vervolgt de oud-international. "Ik ben PEC Zwolle dankbaar voor het feit dat zij begrip hebben voor mijn ambities en er snel zijn uitgekomen met Feyenoord." Stam speelde tussen 1993 en 1995 bij SC Cambuur, waar hij tot 66 competitieduels kwam.

Lees meer:
0 reacties