Van der Heide weg bij De Graafschap: ''Een toekomst dichter bij Sneek''

( 0 reacties)
Van der Heide weg bij De Graafschap: ''Een toekomst dichter bij Sneek''

Sandor van der Heide vertrekt in navolging van Henk de Jong na dit seizoen bij De Graafschap. Dat maken De Superboeren donderdag via de officiële kanalen bekend. Van der Heide was de afgelopen twee seizoen in Doetinchem actief als assistent-trainer. 

"Na de aankondiging van Henk, dat hij in verband met zijn gezinssituatie na dit seizoen niet kan verlengen in Doetinchem, heeft ook Sandor ons meegedeeld dat hij niet ingaat op een contractvoorstel", legt Peter Hofstede, manager voetbalzaken van De Graafschap, uit. 

"Sandor is hier gekomen op voorspraak van Henk", vervolgt Hofstede. "Nu Henk hier niet verder gaat, kiest ook Sandor voor een toekomst dichter bij zijn woonplaats Sneek en wellicht in de toekomst ook weer ergens samen met Henk. Wij vinden het jammer, maar hebben ook begrip voor dit besluit."

Van der Heide stond tussen 2013 en 2015 bij SC Cambuur onder contract als assistent-trainer. Bij De Graafschap was hij net als in Leeuwarden de rechterhand van Henk de Jong. Met het aanstaande vertrek van René Hake in het achterhoofd, is het goed mogelijk dat SC Cambuur Henk de Jong en Sandor van der Heide gaat polsen over een eventuele terugkeer. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 23 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›