'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' De Jong: ''Het was belangrijk dat we even wonnen'' VIDEO | SC Cambuur boekt eerste zege van 2020 en is weer koploper Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Mühren: ''Ik moet zeggen dat ik de assist nog wel mooier vond''

''Ik heb mijn droom geleefd en bereikt wat ik wilde bereiken''

( 0 reacties)
''Ik heb mijn droom geleefd en bereikt wat ik wilde bereiken''

Harm Zeinstra heeft inmiddels een jaar geleden zijn keepers handschoenen aan de wilgen gehangen. De oud-doelman van SC Cambuur werkt inmiddels voor een voetbalschool en dat bevalt hem heel goed.

"Ik heb mijn droom geleefd en bereikt wat ik wilde bereiken. Maar is dat ook genoeg voor mij? Ik gaf inmiddels al een poosje keeperstraining en clinics via Keepen met een Doel, dan begin je al iets meer over andere zaken na te denken", begint Zeinstra in het Friesch Dagblad.

Zeinstra geniet van het leven na het voetbal. "In tegenstelling tot de laatste twintig jaar, ben ik nu vrij in het weekeinde. Er is een wereld voor me opengegaan. Eens een terrasje pakken, afspreken met vrienden en soms pak ik de racefiets en ga ik een blokje om. Ik heb tijd voor mijn vriendin en begin augustus hopen we ouders te worden van een zoontje. Ik heb een supermooi leven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!