Hake: ''Dat ging om clubs op het hoogste niveau in Nederland''

0
Hake: ''Dat ging om clubs op het hoogste niveau in Nederland''

Oud-Cambuur trainer René Hake (2018-2019) begint vanavond aan zijn nieuwe en uitdagende klus in de Keuken Kampioen Divisie. 

"Al snel nadat duidelijk werd dat ik zou vertrekken bij Cambuur, liet FC Utrecht mij weten mij graag te willen hebben", blikt hij terug in het Algemeen Dagblad. "Ik sloot het zeker niet direct uit en ben met Jordy Zuidam en John van den Brom het gesprek aangegaan", aldus Hake.

"Dat waren vanaf het begin heel prettige, open gesprekken, waarin ze lieten weten graag een 'eredivisie'-trainer bij Jong FC Utrecht te willen hebben", vervolgt hij.

De coach had meerdere aanbiedingen om uit de kiezen, maar koos uiteindelijk voor Jong FC Utrecht."Dat ging om clubs op het hoogste niveau in Nederland en België, maar ook uit de tweede en derde Bundesliga. Uiteindelijk is dat tot niks gekomen. Ze vinden je interessant, maar een echt duidelijk plan bleef uit", blikt hij terug.

"Dat lag er bij FC Utrecht wel vanaf het eerste moment. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en laten weten dat ik op het aanbod in zou gaan", besluit Hake. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!