Cambuur accepteert schikkingsvoorstel voor rode kaart Ladan Voormalig SC Cambuur-speler Chris de Wagt (34) overleden Mühren baalt van gemiste kansen: ''Dan kun je niet winnen'' De Jong baalt van nederlaag: ''Het had vanavond 2-8 moeten zijn'' SC Cambuur ook in tweede duel 2020 onderuit

''Afhankelijk van het moment kan ik onder bepaalde voorwaarden overstappen''

( 0 reacties)
''Afhankelijk van het moment kan ik onder bepaalde voorwaarden overstappen''

Ondanks dat Robert van Koesveld SC Cambuur deze zomer verruilde voor de amateurs van Scheveningen, heeft de 24-jarige verdediger het profvoetbal niet definitief vaarwel gezegd.

"Afhankelijk van het moment kan ik onder bepaalde voorwaarden overstappen naar een betaald voetbalclub", legt hij uit in een interview met het Algemeen Dagblad. In Leeuwarden speelde Van Koesveld afgelopen seizoen weinig. "Ik moest het uitvechten met Robbert  (Schilder, red.) en speelde door zijn schorsing nog wel het openingsduel. Doordat hij na de winter naar het middenveld schoof, kwam ik alsnog in het elftal. Een blessure wierp mij toen opnieuw terug."

In de halve finale van de play-offs tegen De Graafschap (2-0 nederlaag) speelde hij wél de gehele wedstrijd mee. "Die wedstrijd eindigde voor mezelf met de bevestiging dat ik dit niveau nog steeds goed aankan, maar ik wist dat hierna een nieuwe club vinden door de weinige speelminuten lastig ging worden", aldus Van Koesveld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!